fbpx

We

Royal Republic är inte bara ett av Sveriges största rockband. De är också allt som ett vanligt rockband inte är. Fyra killar från Malmö som levererar träffsäker stämsång i en musikalisk värld som spänner över alla genregränser. Där pop och disco möter heavy metal, west coast vibes och den råaste garagerocken du kan föreställa dig. Allt med en output som får alla rockscener i hela världen att lyfta två meter från marken.

Are

När debutskivan släpptes 2010 med hitsen ”Tommy Gun” och ”Full Steam Spacemachine” var succén ett faktum. Alla ville ha Royal och Royal ville ha hela världen. Bandet turnerar året runt och gör succé på varenda rockfestival och klubbscen de kliver upp på. Men nu, nyligen hemkomna efter en slutsåld Europaturné, vänder bandet äntligen blicken mot Sverige.

The Royal

Den 16 december gör bandet en exklusiv spelning på Brinova Arena i Karlskrona där frontmannen Adam Grahn är uppväxt. ”The Royal Homecoming” blir en efterlängtad arenashow som bjuder på så mycket mer än du någonsin vågat drömma om.